Horoscopul săptămânii [1357]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Berbec:

Acțiunea ta îndrăzneață dă roade. Recompensele sunt imense. Simți că poți muta și munții din loc. Ești mai plin de energie decât de obicei. Se amplifică și dorința ta de aventură, iar optimismul va fi la cote înalte.

Taur:

Acum lucrurile se schimbă în favoarea ta. Ai foarte multă energie pozitivă. Îți faci prieteni noi și îți întărești legăturile cu cei din anturaj. Oamenii vor fi atrași de pofta ta de viață. Apar oportunități pe toate planurile.

Gemeni:

Planurile tale ți s-ar putea anula în ultimul moment. Nimic nu e întâmplător. În loc să insiști, ar trebui să fii recunoscător pentru ajutorul primit până acum. Activitățile riscante vor fi blocate de o forță superioară.

Rac:

Primești ajutor chiar când te aștepți mai puțin. Contextul astrologic animă casa relațiilor de prietenie. Nu refuzi nicio provocare din partea celor din jur. E o perioadă în care ai o-cazia să încerci multe lucruri noi.

Leu:

Oportunități excelente în plan profesional. Este posibil să capeți mai multă influență la locul de muncă. Norocul este de partea ta și ai toate șansele să primești o funcție de conducere. Îmbunătățiri și pe plan financiar.

Fecioară:

Obții rezultate bune în domeniul profesional și ai mari șanse la o o acreditare sau o certificare. Contextul astrologic îți activează casa cunoștințelor și a educației. Ceea ce vrei să faci acum îți va reuși din prima.

Balanţă:

Ai noroc pe plan financiar. Acțiunile tale îndrăznețe te ajută să obții acum o mare finanțare. Apar oportunități de a obține mai mulți bani, fie printr-o nouă sursă de venit, fie printr-o mărire majoră de salariu.

Scorpion:

Îți asumi unele riscuri când vine vorba despre dragoste. Este o perioadă excelentă pentru întâlniri romantice. Vei cunoaște pe cineva care te impresionează profund. Îți apară în cale iubirea vieții tale.

Săgetător: 

Norocul îți surâde în planul profesional. Relația cu colegii tăi se va îmbunătăți. Stârnești entuziasm în ceilalți și îi mobilizezi la finalizarea proiectelor tale. Obții recunoaștere în domeniul în care activezi acum.

Capricorn:

Îți transformi pasiunea în sursă de venit. Obții bani dintr-o activitate care îți place. Ești ghidat de intuiție și creativitate și sprijinit financiar pentru a pune bazele afacerii tale. Obții cu ușurință o finanțare.

Vărsător:

O perioadă excelentă și un moment bun să pui la cale un proiect de grup. Ai ocazia să te distrezi pe cinste alături de oamenii pe care îi iubești. Oportunitățile financiare sunt chiar în fața ta. Profită de ocazie.

Peşti:

Te bucuri de multă energie. Puterea ta de concentrare și energia sunt la cote maxime. Reapare în viața ta cineva din trecut. Acesta ți-ar putea aduce informații prețioase, care te pot ajuta să în proiectele tale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.