Gunther VI, cel mai bogat câine din lume, vinde cu 31 de milioane de dolari o casă din Miami deținută în trecut de Madonna

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fondul care administrează averea uriașă moștenită de un ciobănesc german pe nume Gunther VI a scos la vânzare o casă cu 9 dormitoare în Miami, care a fost deținută în trecut de Madonna, informează Bussines Insider.

Proprietatea de 5.000 de metri pătrați, aflată pe malul apei, a fost listată la vânzare miercuri cu un preț de vânzare de 31,75 milioane de dolari. Casa a fost cumpărată de administratorii fondului de la Madonna, în 2000, contra sumei de 7,5 milioane de dolari. Averea lui Gunther VI provine de la strămoșul lui Gunther III, susțin administratorii averii. Gunther III a moștenit milioane de dolari de la stăpâna lui, Karlotta Liebenstein, o contesă germană care a murit în 1992. De atunci, Gunther III și toți urmașii lui au fost îngrijiți de administratorii averii. În prezent, averea lui Gunther VI este estimată la 500 de milioane de dolari.

Casa oferită la vânzare are 9 dormitoare și piscină, se află la câteva minute de plaja Miami și este una dintre puținele case din zonă care au ieșire la apă. „Gunther VI trăiește în fostul dormitor principal al cântăreței Madonna”, a declarat Ruthie Assouline, agentul imobiliar care se ocupă de vânzarea casei. Carla Riccitelli, unul dintre îngrijitorii lui Gunther VI, a declarat pentru Associated Press că face parte din Consiliul de Administrație care supraveghează fondul. Consiliul decide când să cumpere și să vândă proprietățile imobiliare care fac parte din fond. Locuința principală a lui Gunther VI este în Toscana, însă ciobănescul este adus la întâlnirile cu agenții imobiliare și călătorește cu un avion privat. Totodată, mesele lui sunt gătite de un bucătar, a declarat Carla Riccitelli pentru AP.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.