George Simion a vândut deja o parte din România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Așa cum Ion Iliescu a cedat Basarabia în anii 90 ca să fie președinte, George Simion a cedat o parte din România Ucrainei doar pentru niște funcții în Parlamentul European.

Prin recunoașterea integrității Ucrainei, George Simion și partidul AUR au cedat teritoriile care aparțin de drept României și i-a abandonat pe românii care trăiesc în regiunile deținute ilegal de Ucraina, la fel cum Ion Iliescu s-a grăbit să recunoască granițele Republicii Moldova și să pună capăt dorinței de unire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului.

Mai mult, George Simion și partidul AUR au devenit susținători ai războiului din Ucraina în Parlamentul European, deși în țară se laudă că sunt împotrivă, un exemplu clasic de dublu limbaj practicat de toți trădătorii.

Nu e prima oară când George Simion trădează, dar acum a depășit orice limită: una spune în țară, alta spune la Bruxelles, iar de această dată a vândut bucăți din patria mamă!

În goana sa după funcții, ce va mai vinde George Simion în perioada următoare și ce compromisuri va mai face?

Acest candidat la prezidențiale a demonstrat deja că este în stare să cedeze suveranitatea României și teritoriul românesc pentru interesele proprii.

AUR, sub conducerea lui George Simion, a devenit un partid de tinichea și a trădat România în modul cel mai abject cu putință.

E timpul ca naționaliștii adevărați să vină la Partidul S.O.S. România, singurul partid suveranist din România!

Av. Senator Europarlamentar

Diana Iovanovici-Şoşoacă

Preşedintele Partidului S.O.S. România

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.