Frații Iovița, din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În weekendul care a trecut, s-a desfășurat pe circuitul Prejmer Raceway, din județul Brașov, cea dea V-a etapă din Campionatul național de Supermoto și Viteză Juniori pe Motodrom 2021. 

A fost un weekend provocator, circuitul nou și vremea ploioasă au presupus o readaptare continuă la traseu și un schimb constant de anvelope. Cu toate acestea, frații Iovița, Dean și Mark, înscriși la clubul sportiv VN Motorsport,  își păstrează locul de lideri în clasament, ocupând locul 1 în ambele etape.

Dean Iovița își adjudecă titlul de Campion național la Viteză juniori pe sezonul competițional 2021, urmând ca Mark să mai ruleze la o ultima etapă națională și balcanică de Supermoto, în 15 August 2021, tot pe circuitul Raceway de la Prejmer.

„A fost un weekend grozav și provocator în egală măsură. Deși vremea a fost capricioasă, anunțându-se cod galben de ploi și vânt, iar pe acest circuit băieții nu au alergat niciodată, atât Mark cât si Dean s-au adaptat cu ușurintă si, cu fiecare intrare pe traseu, reușeau să scoată un timp tot mai bun. 

Motivați, ca întotdeauna, își păstrează locurile de lideri in clasament. Dean a încheiat sezonul competițional cu un maxim de puncte, acumulat în toate etapele desfășurate. Orele multe de antrenament pe motocicletă, pregătirea fizică, determinarea și constanța în pilotaj i-au asigurat lui Dean titlul de Campion național la Viteză juniori 2021. De asemenea, Mark a avut o evoluție la fel de bună, ocupând locul 1 la categoria sa și sunt foarte mândru de maturitatea cu care își gestionează avantajul de puncte creat până în prezent. 

Vom continua antrenamentele de motocros, pentru că în weekend-ul următor, 25-27 iunie, vom avea o etapă în Campionatul balcanic de motocros, care se va desfășura în Serbia, unde băieții vor participa fiecare la clasa lui. 

Mulțumim clubului VN Motorsport și sponsorilor, pentru sustinere! Mitas, Motoemotion, NordicaMoto, Metabond, Silcom SA, Boicu Electric SRL, Motul, Vitanimix, VitaminAqua, Motoboom, și antrenorului Florin Pintescu, pentru pregătirea fizică a băieților,“

a declarat Marțian Iovița, tatăl piloților.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.