Fotbaliștii de la CSM Lugoj s-au abonat la locul 2

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Încă un eșec! Fotbaliștii de la CSM Lugoj au fost învinși în finala Cupei României – faza județeană. Se pare că fotbaliștii de la CSM Lugoj s-au abonat la… locul 2.

După ce au încheiat pe locul secund campionatul Ligii a IV-a Timiș, fotbaliștii din Lugoj s-au clasat pe aceeași poziție și în Cupa României – faza județeană, deși erau favoriți în finala disputată cu Gloria Moșnița Nouă, echipă care a încheiat sezonul în eșalonul patru pe locul 10.

Finala Cupei României – faza județeană a fost câștigată de Gloria Moșnița Nouă, cu 2-1, prin golurile marcate de Cristian Melinte (cu un șut de la 60 de metri, peste portarul lugojean) și Niță, golul lugojenilor fiind reușit de Petresc.

Echipa de start a fost alcătuită din Birăescu, Rus Andrei, Radak, Doboș, Popescu, Breșneni, Dobra, Herci, Mihoc, Rus Răzvan și Silaghi. Au mai intrat Maier, Petresc, Mărmăneanu și Talpă.

Pe bancă au rămas Amarinei, Roșie, Lakatos, Vlădia și Repede. Astfel, fotbaliștii de la CSM Lugoj au încheiat sezonul cu încă un obiectiv ratat. (D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.