Fotbaliștii de la CSM Lugoj, încă trei victorii categorice

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fotbaliștii de la CSM Lugoj au câștigat și jocul din etapa a 32-a a Ligii a IV-a Timiș. Formația lugojeană s-a impus cu 5-0 (2-0), pe teren propriu, în partida cu CS Cocoșul Orțișoara-Seceani, prin golurile marcate de Dan Silaghi (min. 7 și 14), Andrei Rus (min. 69), Raul Repede (min. 80) și Ioan Mihoc (min. 90, din penalty).

În etapa a 33-a, CSM Lugoj a jucat, în deplasare, cu CSC Belinț, echipă aflată pe locul 14 în clasament, cu 38 de puncte, pe care învins-o cu scorul de 4-0. Marcatori au fost Radak, Pițigoi, Herci și Dobra. Echipa de start a formației lugojene a fost formată din Amarinei, Rus Andrei, Radak, Doboș, Popescu, Breșneni, Dobra, Mihoc Silaghi, Herci și Pițigoi. Au mai intrat Maier, Petresc, Repede, Grigore și Talpă. Pe banca tehnică au rămas Filip, Roșie, Rus Răzvan și Birăescu.

În etapa a 34-a, CSM Lugoj a jucat, tot în deplasare, cu CS Progresul Gătaia, pe care învins-o cu scorul de 5-0. Marcatorii meciului au fost Silaghi (2), Dobra, Maier și Talpă. Echipa de start a fost alcătuită din Amarinei, Rus Andrei, Radak, Doboș, Popescu, Breșneni, Dobra, Herci, Mihoc, Silaghi și Pițigoi. Au mai intrat Maier, Petresc, Repede, Lakatos și Talpă . Pe bancă au rămas Birăescu, Roșie, Vlădia și Rus Răzvan.

În urma acestor rezultate, CSM Lugoj se menține pe locul 2 în clasament, cu 98 de puncte, cu două puncte mai puțin decât liderul CS Timișul Șag (100 de puncte).

În etapa viitoare (1 iunie, ora 11), CSM Lugoj va juca, acasă, cu CS Flacăra Parța, echipă aflată pe locul 7 în clasament, cu 50 de puncte. (D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.