Fotbaliștii de la CSM Lugoj au pierdut derby-ul Ligii a IV-a

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fotbaliștii de la CSM Lugoj au înregistrat primul eșec în actuala ediție a campionatului Ligii a IV-a Timiș.

Formația din Lugoj a pierdut derby-ul cu CS Timișul Șag și a căzut pe locul 2 în clasament.

După eşecul cu CS Timişul Șag, care a pus sub semnul întrebării promovarea CSM Lugoj în Liga a III-a, a urmat schimbarea antrenorului, Arpad Laczko, înlocuit cu Dafin Danciu.

Fostul antrenor a declarat pentru sporttim.ro:

„Tot ce a apărut în presa locală este eronat şi o ştire falsă. Mi s-a cerut să plec de la echipă, am acceptat decizia lor şi o respect, dar vă spun sincer că nu mi-am dat demisia. Am aflat din presa locală. Eu le urez succes în continuare!”

Rămași fără antrenorul principal, fotbaliștii de la CSM Lugoj au obținut o victorie categorică în etapa a 26-a: 8-0 cu Universitatea de Vest din Timișoara.

Golurile formației lugojene au fost marcate de Liviu Herci (min. 28 și 65), Dan Silaghi (min. 35 și 39), Ionuț Mihoc (min. 40), Răzvan Rus (min. 48), Marian Talpă (min. 88) și Beniamin Dobra (min. 89).

În clasament, CSM Lugoj se află pe locu doi, cu 71 de puncte, după CS Timișul Șag – 73 de puncte.

Etapa viitoare (13 aprilie), CSM Lugoj va evolua, în deplasare, cu Millenium Giarmata, formație aflată pe locul 7 în clasament, cu 40 de puncte.

În etapa a 27-a, din 13 aprilie, CSM Lugoj a evoluat, în deplasare, la Millenium Giarmata, formație aflată pe locul 7 în clasament, cu 40 de puncte.

CSC Millenium Giarmata – CSM Lugoj 1-3 (0-1)

Golurile formației lugojene au fost marcate de Liviu Herci (min. 17), Dan Silaghi (min. 70) şi Alexandru Emanuel Maier (min. 90).

Despre admin 6637 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.