Festivalul în aer liber „Rock pe 2 Roți” 2017

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj și cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, organizează în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, a șasea ediţie a festivalului în aer liber „ROCK PE 2 ROȚI”, cu participarea mai multor formații de renume din țară.

După succesul edițiilor precedente, Road Patrol MC Lugoj invită din nou toți iubitorii de muzică bună la o nouă ediție ’’Rock pe 2 Roți’’ pe baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timișoarei – km3.

Participanții sunt asteptați încă de vineri și indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete ,scutere sau pe jos, îi așteaptă un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente și bineînțeles multă bere rece.

Trupele participante din acest an sunt: Kempes, Ska-nk, Krepuskul, Outstorm, Fazz, An Theos, Mist, Gothic, Voxter, Wild Child, For The Wicked, și Ka Gaia An

Sâmbăta, 1 iulie, în jurul orei 11 va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți. Convoiul de motocicliști va pleca de la locul festivalului în frunte cu dl. Primar Francisc Boldea, pe traseul: Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str. Bucegi, Podul de Beton, Universitate.

După paradă, participanții sunt invitați la o tură de relaxare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente.

Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul.

Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicleta Honda VF de 1000cmc oferită la tombolă de către organizatori.

Pe perioada festivalului se asigură transport gratuit de la primărie la locație între orele 16-22 din oră în oră.

Clubul Road Patrol MC este o asociaţie fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, apolitică, înfiinţată oficial în anul 2001, cu filiale în Timișoara, Lugoj și Hunedoara și organizează de 15 ani întruniri motociclistice cu participarea unor formaţii rock autohtone, care s-au dovedit de succes şi care atrag anual mii de participanţi.

Adresele oficiale ale evenimentului sunt:

http://www.rockpe2roti.ro/

https://www.facebook.com/RockPe2RotiOpenAirFestival

Mai multe informații la tel : 0724.594.014

AL PRESS

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.