Femeia dispărută duminică a fost găsită înecată, în zona Insulei din Cotu Mic

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: LugojInfo.ro

UPDATE: Femeia dispărută duminică a fost găsită înecată, acum câteva minute, în zona Insulei din Cotu Mic.

Lidia-Marcela Henci, femeia în vârstă de 48 de ani, din Lugoj, care a plecat duminică, 9 ianuarie, de la domiciliu, după ce i-a anunțat pe membrii familiei că se sinucide, a fost găsită înecată.

Trupul femeii a fost descoperit miercuri, 12 ianuarie, în jurul orei 13, în apele râului Timiș, în zona Insulei din Cotu Mic.

Polițiștii au pus cap la cap mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere și așa au văzut femeia s-a aruncat în râu de pe Podul de Beton. Fiind siguri lugojeanca s-a sinucis, oamenii legii au căutat practic fiecare metru din Timiș cu ajutorul a cinci bărci, dar și al unor scafandri. La prânz, trupul neînsuflețit a fost găsit agățat în eolienele prăbușite în Timiș, în zona insulei Cotu Mic. Cadavrul a fost scos la mal, iar de acolo a fost preluat de criminaliști. Asupra femeii nu a fost găsit nici un bilet, însă polițiștii au imagini care indică foarte clar femeia și-a luat viața aruncânduse în Timiș, explică LugojInfo.ro.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

_________________________

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în vederea depistării unei femei, în vârstă de 48 de ani, din Lugoj, care a dispărut de acasă. Mai multe echipaje de salvare din Lugoj, Făget și Buziaș au participat în noaptea de duminică spre luni la o amplă operațiune de căutare-salvare pe râul Timiș.

Lidia-Marcela Henci a plecat în 9 ianuarie de la domiciliul său de pe strada Aleea Brazilor din municipiul Lugoj și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente: înălțime 1.65 m, 70 de kg., statură robustă, păr vopsit roșcat, tuns scurt la nivelul urechilor, ochi verzi.

La data dispariției purta trening și geacă, ambele de culoare neagră, adidași de culoare gri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.