Fătuca demisă vrea la europarlamentare cu un CV suspect

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Scriam în nr. 1332 al Ziarului Actualitatea că „fătuca demisă candidează la europarlamentare în 2024”. Dar cine este „fătuca demisă”? Nimeni alta decât Roxana Alexa, fosta consilieră a fostului primarului demis. Și vecina fostului primarului demis.

Iar fătuca asta, care vrea să ne reprezinte la nivel european, nu s-a remarcat prin nimic, nu a contribuit cu nimic în reprezentarea lugojenilor la nivel național și nu știe nimic despre personalitățile orașului nostru. Dar are un CV impresionant, de invidiat chiar și de către cei mai geniali români.

Iată însă că jurnalistul și scriitorul Valeriu Nicolae, binecunoscut ca vânător de impostori, pune sub semnul întrebării studiile prezentate în CV-ul Roxanei Alexa, care, la 33 de ani, a terminat mai multe facultăți, unele în același timp sau când avea trei slujbe în două orașe diferite.

„Cariera Roxanei pute. A cinste pute, băi, dușmanilor nepatrioți! Scrie fătuca că a terminat filozofia după doar un an de studiu, la Timișoara.

A terminat și arte, conservare și restaurare tot la Timișoara în 3 ani în timp ce făcea în același timp o altă facultate pe care o termină în doi ani, la Zagreb, unde a studiat sculptură, neuroștiință și artă.

A trecut că a făcut și psihopedagogie într-un an în același timp cu masteratul și în timp ce avea trei slujbe în două orașe diferite.

A lucrat și la un proiect UE despre conectivitate și siguranța parcării cum e și logic după facultate de artă, conservare și neuroștiințe.

A fost și consilieră de primar, a lucrat și la Radio România, este și arbitră de ciclism și deținătoare de firmă care dă consultanță, actriță, co-producătoare de film, consilieră la o firmă care a digitalizat munții Carpați, evaluatoare la Centrul de Proiecte al Timișoarei și face și distribuție de film.

Nu e mitomană. E candidată pentru Europarlamentare pe lista AUR. Dacă o cunoașteți pe domnișoara în cauză vă rog dați-i un tag că tare aș vrea să îi văd și eu diplomele și să îi citesc masteratul că sunt pasionat de genii, impostori și Astrofizică”, a scris Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Cu toate acestea, se pare că CV-ul fătucii nu a mirosit deloc a rahat  îmbălsămat pentru administrația buciuistă-blidaristă-serendantistă, care a nominalizat-o în acest an în comisia de selecție și evaluare a proiectelor culturale, responsabilă de cheltuirea a 2.298.865 de lei din banii lugojenilor pe proiecte culturale care nu reprezintă cultura.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.