Făgetul, primul oraș din Timiș care găzduiește „Retroparada Verii”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Retromobil Timiș organiza până acum două evenimente pe an, primăvara și toamna. În premieră, Retroparada va avea loc în plin sezon estival.

Pasionații care dețin bijuterii pe patru roți se vor întâlni sâmbătă, 23 iulie, de la ora 10, în Parcul Regele Mihai I din Făget.

„Pentru prima oară, organizăm Retroparada Verii. Și având în vedere că instalații de aer condiționat se găsesc mai rar în vehicule istorice, am decis să începem cu unul dintre cele mai răcoroase orașe din județ, Făget”, au transmis organizatorii, cei de la Retromobil Club România.

Cei care vor să admire zecile de vehicule istorice și cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie AICI. Singura condiție pentru participare este ca mașinile să aibă minimum 30 de ani vechime.

„De foarte multă vreme discutăm despre ideea de a avea și câte un eveniment expozițional și în alte locuri din județ. Și anul acesta se pare că vom incepe să transpunem această idee în realitate, și vom organiza Retroparada Verii în Făget. Astfel, câteva zeci de vehicule istorice își vor da întâlnire în Parcul Civic din Făget în 23 iulie. Vă așteptăm să le admirați”, au precizat organizatorii.

Retromobil Club România (R.C.R) este asociația posesorilor și restauratorilor de vehicule istorice. Filiala din Timiș organizează sau promovează evenimente Retromobil cu caracter local.

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.