Expoziție stradală de fotografie sportivă: Gabriel Brezeanu & pugilistul Flavius Biea, deținător a 3 centuri IBA Intercontinental

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociația Culturală Tu și Eu organizează, în perioada 14-16 octombrie 2022, prima expoziție stradală cu tematică sportivă, cu fotografii ce îi aparțin cunoscutului fotograf Gabriel Brezeanu. Expoziția va fi amplasată în spațiul pietonal al Pieței Iosif Constantin Drăgan.

Conform zicalei „Mens sana in corpore sano”, o dezvoltare armonioasă a minții, este susținută și guvernată în primul rând de o dezvoltare sănătoasă a corpului.

Vineri, 14 octombrie 2022, ora 17:00, va avea loc vernisajul expoziției stradale „Fotografia sportivă”. Veți avea ocazia să îl cunoașteți pe Flavius Biea, pugilist și deținător a 3 centuri IBA Intercontinental, care va deschide expoziția, împreună invitați de la CSM Lugoj.

Evenimentul este dedicat publicului de toate vârstele și își propune crearea unui mediu optim pentru educarea și dezvoltarea culturii sportive.

Program vizitare:
14 octombrie 2022: 17:00-21:00;
15 octombrie 2022: 10:30-18:30;
16 octombrie 2022: 10:30- 18:30.

Proiect organizat de de Asociația Culturală Tu și Eu, și finanțat din bugetul local al Municipiului Lugoj cu suma de 10.000 de lei.

Despre ONG

„Asociaţia Culturală Tu și Eu” are drept scop integrarea și promovarea intereselor profesionale, materiale şi morale ale membrilor săi, a grupurilor vulnerabile, a comunității, la afirmarea şi dezvoltarea teatrului românesc, a cinematografiei românești, la contribuirea dezvoltării şi modernizării societăţii românești, a presei, a învățământului românesc, a turismului, precum şi a stabilirii unor relaţii de colaborare între instituţii pentru implementarea unor proiecte şi programe comune de colaborare care pun în valorare patrimoniul cultural naţional şi universal, inclusiv imaterial, pentru susținerea educaţiei nonformale, artistice, culturale, spirituale, sociale, interculturale şi moral-civice în rândul comunităţii.

Echipa a fost formată în anul 2012 lucrând sub altă formă juridica decât cea actuală, astăzi existăm ca Asociația Culturală Tu și Eu care a luat ființă în iunie 2021. Toți membrii echipei au expertiza necesară implementării și gestionării proiectelor.

Încă din 2012 am produs filme de scurt și mediu metraj, spectacole de teatru, evenimente culturale, actorii având o experienta de peste 20 de ani de scenă, toți fiind actori colaboratori ai Teatrului Traian Grozăvescu din Lugoj.

Asociația Culturală Tu și Eu este singur furnizor de act cultural artistic în zona de teatru profesionist, producem spectacole de teatru pentru copii, tineri și adulți, ateliere/programe educationale, cursuri de teatru și film.

În anul 2021 am implementat Proiectul „Poeme prin cartiere lugojene” ce reprezintă un prim pas spre crearea unui loc cu potential, fiind un proiect de animare si reactivare a cartierelor lugojene, prin activitati educationale si activitati de imbunatatire a spatiului urban, si Festivalul de Teatru pentru Copii” Teatrul pentru toti” un festival de teatru stradal special pentru copii, care duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunata a povestilor precum şi de a le facilitandu-le intalnirea cu teatrul si cu diverse activitati creative.

Câștigator al proiectului „Teatrul din Cutie” în cadrul Apelului 2 / 2022 al Programului În Stare de Bine – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, un proiect cultural educațional de integrare al copiilor din centrele de plasament din mediul rural.

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.