Explozie puternică în cartierul Iosif Constantin Drăgan [Galerie FOTO]

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Douăzeci de persoane au fost evacuate, vineri dimineața, din fostul bloc de nefamiliști din cartierul Iosif Constantin Drăgan, din Lugoj, după ce în unul din cele 45 de apartamente ale imobilului a explodat o butelie.

Explozia s-a produs în jurul orei 8:30, într-o garsonieră de la primul etaj al blocului, din cauza acumulărilor de gaze de la o butelie defectă.

În urma exploziei, proprietarul apartamentului – un bătrân de 70 de ani – a fost grav rănit, fiind preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la spital.

În total au fost afectate 10 apartamente, toate ușile de la etajul 1 au fost smulse de suflul exploziei și aruncate în stradă, iar 20 de persoane au fost evacuate. Din fericire, explozia nu a fost urmată și de un incendiu, dar pagubele sunt însemnate.

Pompierii lugojeni s-au deplasat la locul incidentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu un ofițer, un maistru militar și nouă subofițeri.

În prezent se fac evaluări la fața locului. Totodată, a fost convocat comitetul local pentru situații de urgență a municipiului Lugoj în vederea identificării spațiilor de cazare pentru locatarii blocului afectat. (A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.