Eveniment gastronomic, marca Ramona Costea, la magazinul Cămara cu Arome

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ramona Costea, patroana magazinului Cămara cu Arome – magazin cu mirodenii, nuci, semințe, fructe uscate, condimente, uleiuri, dulciuri vrac, produse vegane și alte minunății organizează la Lugoj, vineri, 23 Iulie, ora 10, un eveniment la care participă trei maeștri în ale bucătăritului: Chef Bogdan Corduneanu, Chef Cătălin Mangu și Chef Luca Adrian.

Iată ce ne-a declarat amfitrioana evenimentului: „Conform tradiției, am mai organizat un eveniment culinar la care avem o participare prestigioasă. Bogdan Corduneanu, Chef Cătălin Mangu vin în cadrul Târgului de carte cu revista Practic, unde dumnealor publică rețete culinare. Bineînțeles că se vor acorda autografe și patru premii în cadrul tombolei care se va organiza cu acest prilej.

Iată premiile:

O zi de gătit alături de Chef Bogdan Corduneanu, la Restaurantul Gloria din Timișoara;

Set de condimente în valoare de 100 lei;

Trei rețete preferate de la Chef Cătălin Mangu;

Cărți de la Asociația „Cărți pentru alimente”. Chef Luca Adrian va prezenta spre gustare și cumpărare preparate din rețete proprii. Asociația „Cărți pentru alimente”, care, cum se știe, oferă carti la schimb cu alimente, va fi prezentă și ea în cadrul acestui eveniment.

Toate alimentele care vor fi donate vor ajunge către cazuri sociale din Timișoara și împrejurimi. Inspirați de proiectul „Cărți pentru alimente”, asociația a mai creat un ONG, Asociația ARIPI – care are ca obiectiv Artă, realizări și inițiative pentru inimă. În cadrul acestei asociații, se dorește să se pună în aplicare noi proiecte culturale și caritabile.

„Lugojenii sunt așteptați cu drag vineri, 23 iulie, ora 10, la Magazinul Cămara cu Arome, de pe strada Someșului nr. 26”, a ținut să precizeze Ramona Costea.

Dan TIMARU

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.