Euroscepticii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Euroscepticii

După ce UE va scăpa de stânga comunistă, aceasta se va întări din toate punctele de vedere și va deveni cu adevărat o forță la nivel mondial.

State noi se vor alătura, iar state fondatoare vor reintra, totul după ce dreapta va reuși pas cu pas să prindă rădăcini în fiecare stat membru.

Tot aud cuvintele „extremă dreaptă”, „eurosceptici” etc… Este invers!

Eurodistrugătorii și euroscepticii sunt cei din stânga comunistă care se află acum la „butoane”.

Ei vor o uniformizare imposibil de realizat în Europa de astăzi, uniformizare care nu are nimic de a face cu planul inițial propus și implementat de către fondatorii UE.

Aceștia își mai doresc ca minorități precum LGBTQ să destabilizeze de fapt populația majoritară a Europei, ușurând, adoptarea politicilor comuniste.

Un truc vechi de „injectare în stup” a unor elemente străine, doar pentru a agita populația cu adevărat majoritară.

Din cauza acestor elemente străine „injectate în stup”, populația devine distrasă, iar implementarea politicilor de tip comunist poate trece neobservată de către aceasta.

„Euroscepticii”, așa cum sunt prezentați de către mass-media vândută stângii comuniste, vor salva de fapt UE și o vor duce acolo unde îi este locul, pe locul 1 mondial  din punct de vedere economic și nu numai.

Pe lângă aceasta, vor curăța și stupul de invazia străină, prin legi bineînțeles, doar nu mai suntem în secolul 20.

Cei mai deranjați de acest lucru sunt de fapt rușii, care nu își doresc o mare forță lângă poarta lor, așadar, rusofilii nu sunt nicidecum naționaliștii de dreapta, ci cei din stânga comunistă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.