Europarlamentarul Cristian Terheș se întâlnește cu lugojenii la Universitate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La invitația tânărului Alexandru Sîrbescu, antreprenor și fondator al Asociației @Voluntar Pentru România, europarlamentarul Cristian Terheș vine sâmbătă, 11 martie, la Lugoj,

Întâlnirea cu lugojenii va avea loc la ora 14, în fața Universității Europene Drăgan.

„Vizita sa în Lugoj este o oportunitate unică de a discuta cu un lider politic important și de a înțelege mai bine politicile și problemele la nivel european. În plus, este o ocazie pentru a-i transmite preocupările noastre cu privire la problemele locale și pentru a face cunoscute problemele comunității noastre”, au transmis organizatorii întâlnirii.

Europarlamentarul Cristian Terheș este un luptător dedicat pentru drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor. În întreaga sa carieră politică a militat în mod constant pentru promovarea valorilor democratice și a drepturilor omului. A luptat pentru respectarea libertății presei și pentru protejarea minorităților din România și din întreaga Europă.

În Parlamentul European, Cristian Terheș s-a implicat activ în dezbaterile privind drepturile omului, protecția datelor personale, egalitatea de gen și diversitatea culturală. El a făcut presiuni pentru ca UE să ia măsuri concrete pentru protejarea libertății de exprimare și pentru combaterea discriminării.

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.