Elevii din Lugoj vor fi strict supravegheați printr-un soft special, achiționat de Primărie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Elevii din Lugoj vor fi strict supravegheați și nu vor mai putea să ascundă părinților numărul de absențe sau notele proaste. Primăria vrea să achiziționeze o aplicație prin care părinții să fie informați, în timp real, tot ce fac copiii la școală. Primarul Claudiu Buciu spune că prin acest proiect se dorește reducerea abandonului școlar.

„Este un soft specializat, pe care îl va achiziționa Primăria. Eu îmi doresc ca părintele să fie informat, în timp real, ce se întâmplă cu copilul său. De exemplu, dacă la 08.05, copilul nu este la școală, părintele să primească un mesaj!

Când copilul primește o notă, părintele să afle în același timp ce notă a primit copilul la școală. Este foarte important să reducem abandonul școlar și să creștem gradul de informare al părinților cu ceea ce se întâmplă în școli”, a declarat primarul Claudiu Buciu.

Primarul Lugojului spune că prin intermediul acestui soft, se vor putea face mult mai multe operațiuni, inclusiv organizarea și anunțarea evenimentelor sau ședințele cu părinții. (D.G.)

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.