Elevii de la liceul privat de aviație „Max Ausnit”, în practică la Romaero

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Peste 10 elevi din clasele a X a și a XI a de la Liceul Tehnic de Aviație din Caransebeș sunt în perioada de practică la București în baza unei colaborări între conducerea liceului Max Aușnit și ROMAERO S.A, companie cu capital de stat care activează în industria aerospațială.

Absolvenții formelor de învățământ profesional din cadrul liceului caransebeșean, înființat de omul de afaceri Gabriel Olariu, cel care are majoritatea acțiunilor pe Aeroportul Caransebeș, vor putea primi oferte de angajare în cadrul ROMAERO S.A. Băneasa, pe posturi corespunzătoare pregătirii dobândite la absolvire. De asemenea, elevii vor fi susținuți prin facilitarea accesului la programe de formare și perfecționare profesională.

Pentru elevi, mai ales că este pentru prima dată când efectuează practică pe avioane, este o experiență deosebită, au rămas impresionați de motoare, de bordul unui avion de linie, de tot ceea ce înseamnă partea tehnică, pe care ei acum o aprofundează, practică după teoria parcursă în timpul anului școlar. După Romaero, elevii de clasa a XI-a vor merge și la Tuzla, liderul de piață în aviația generală din România”,

a declarat Gabriel Olariu pentru carasinfo.ro.

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.