Elevi şi profesori de la „Brediceanu”, la Vidin, în Bulgaria

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un grup de elevi şi profesori ai Colegiului Naţional „C. Brediceanu” participă în perioada 19 – 25 martie 2017 la ultima întrunire de predare – învăţare – formare din cadrul proiectului „ESCAPE – Enhanced Skills, Competence And Practice for the Economy”, care se va desfăşura la Vidin, în Bulgaria.

După ce au parcurs toate etapele proiectului, în cei aproape trei ani de implementare, elevii vor simula în această săptămână situaţii concrete cu care se vor întâlni în viaţa reală: realizarea unui CV Europass, scrierea şi trimiterea unor scrisori de intenţie şi participarea la interviuri în vederea unei angajări.

Tot ei vor participa la lecţii susţinute de profesorii din şcolile partenere, vor confecţiona, în ateliere de creaţie, obiecte decorative ce urmează să fie vândute în cadrul unui târg organizat în scopuri caritabile, vor vizita obiective economice din Vidin şi împrejurimi, dar, mai ales, vor comunica şi vor colabora cu tinerii de vârsta lor din ţările partenere în realizarea sarcinilor de proiect, contribuind astfel la amplificarea dimensiunii europene a acestuia.

AL PRESS

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.