Eleve care dansează pe bordul unui autobuz, în Lugoj. Șoferul spune că nu le poate ține în frâu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Situaţie revoltătoare la Lugoj. Mai multe tinere au fost filmate în timp ce dansează pe bordul autobuzului care le duce de la şcoală spre casă. Mai mulţi părinţi îl acuză pe şofer că el le instigă pe adolescente şi le permite să stea unde vor. În replică, bărbatul se apără şi spune că pur şi simplu nu le poate ţine în frâu.

Videoclipuri şi poze cu fetele au fost publicate recent pe facebook. Imaginile au atras imediat reacţiile mai multor părinţi şi elevi, care spun că situaţia nu reprezintă o excepţie, ci un obicei.

„Stau pe bord, vorbesc cu el, şoferul le lasă, e clar” / ”Aşa spun şi părinţii şi copii din spate, spun că fetele astea din faţă totdeauna stau pe bord şi dansează acolo şi cu șoferul”/ ”Doamne fereşte în caz de accident e foarte periculos. Aşa ceva ar trebui prevenit până nu va fi prea târziu”.

Şoferul, care face cursa între Lugoj şi mai multe localităţi din jur, are o explicaţie. Spune că imaginile sunt vechi şi că nu reuşeşte să ţină în frâu adolescenţii pe care îi transportă.

Șoferul autobuzului spune că nu reușește să le țină în frâu pe adolescente

Cornel Toma, şoferul autobuzului: „Nu le mai las, eu nu le-am mai lăsat. Au venit, au dansat, s-au jucat, ce prostii or fi făcut în faţă, a văzut tot autobuzul. Eu trebuie să-mi văd de condus, nu pot să mă uit după fiecare, să văd care cum ce face, că şi în spate fac ce fac, ştiţi cum sunt copiii”.

Rudele elevelor se plâng că, după ce imaginile au fost făcute publice, fetele nu mai sunt primite în autobuz.

Sora unei eleve: „Mă gândesc că el crede sau ar fi crezut că fetele mele au făcut postarea sau pozele. Eu încerc să văd, caut o altă soluţie să meargă fetele la şcoală, mai ales că una dintre ele e ultimul an”.

După ce imaginile au ajuns pe Internet, șoferul refuză să mai ia primească fetele în autobuz

Unii părinţi cred că nu ar fi neapărat vina şoferului, care face cursa de aproape un deceniu şi că problema ar porni de la câteva eleve rebele şi neînţelegeri între adolescente.

Sora unei eleve: „Una dintre surorile mele a fost ameninţată de câteva fete în autobuz că o aruncă în Timiş, că o omoară. Eu sunt şi ferm convinsă că el le-a spus că nu au voie, dar na, dacă ele nu vor să înţeleagă. Nu ştiu”.

Cursa privată este principala cale de transport a elevilor care fac naveta spre şcolile din Lugoj.

Sursa: observatornews.ro

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.