ELBA va fi prezentă la Share International Architecture and Engineering Forum Bucureşti

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În zilele de 21 şi 22 martie 2017, ELBA – cel mai important producător de corpuri de iluminat din România, va aduce experienţa şi inovaţia lighting-ului românesc la Share International Architecture and Engineering Forum – Bucureşti.

Un eveniment dedicat prezentului şi viitorului, inovaţiilor în arhitectură şi inginerie, acesta va aduna la JW Marriott Grand Hotel arhitecţi, ingineri, peisagişti, contractori, investitori, dezvoltatori, reprezentanţi academici şi ai asociaţiilor profesionale din 12 ţări. Împreună, vor împărtăşi idei şi aspiraţii, vor învăţa şi vor celebra excelenţa în domeniu.

În calitate de Contractor în cadrul evenimentului, ELBA va reprezenta standardul românesc de înalta calitate în domeniul iluminatului industrial, office, public şi arhitectural. „Am dezvoltat în ultimii ani o orientare atentă înspre eficienţa energetică prin utilizarea unor tehnologii avansate şi a unor materiale cu grad înalt de fiabilitate. Astfel, ELBA este primul producător european ce a obţinut un nivel de eficienţă net de peste 200 lm/W pentru gama iluminatului industrial. Într-un context aflat într-o continuă schimbare, alinierea la solicitările de performanţă ale pieţei ne permite să livrăm produse şi servicii de calitate superioară, pliabile celor mai exigente cerinţe.”, declară Mihaela Călin, managerul de marketing şi comunicare al companiei.

Cu o cifra de afaceri mai mare de 50 de milioane de euro şi un portofoliu de peste 1500 de produse, ELBA este cel mai important producător de corpuri de iluminat din ţară, având un istoric de aproape 100 de ani în piaţa din România şi, mai recent, cu deschidere pe pieţele internaţionale. Compania participă activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor, dezvoltând soluţii de iluminat în armonie cu mediul, eficiente şi durabile.

AL PRESS

Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.