Două surori gemene identice s-au căsătorit cu doi frați gemeni identici și fiecare are un copil

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Briana, în vârstă de 35 de ani, este căsătorită cu Jeremy Salyers (38 de ani) și au un fiu, pe nume Jax. Sora sa geamănă, Brittany, este căsătorită cu fratele geamăn al soțului surorii ei, Josh. Au și ei un fiu, Jett. Și toată familia locuiește împreună, într-o casă mare din Bedford County, Virginia.

O altă coincidență: ambele perechi de gemeni, și fetele, și băieții, provin din familii cu patru copii. Brittany și Briana sunt cele mai mici în familia lor, la fel și Josh și Jeremy. De remarcat că inițialele prenumelor fiecărei perechi de gemeni încep cu aceeași literă, B, respectiv J, dar și în cazul copiii lor.

Cele două cupluri s-au cunoscut în 2017. S-au văzut pentru prima dată la Festivalul „Zilele Gemenilor”, un eveniment organizat în Ohio, care se mândrește cu faptul că are „cea mai mare adunare anuală de gemeni din lume”. Erau la o petrecere, organizată în cadrul festivalului.

„Eu am fost atras de Briana, iar Josh a fost atras de Brittany”, povestește Jeremy Salyers. Au intrat în vorbă și au constatat că există o chimie între ei. Apoi au început să țină legătura pe rețelele sociale și la telefon.

La acea vreme, cei doi frați locuiau împreună în Tennessee. Veneau periodic în Virginia, la sute de kilometri depărtare, pentru a le vizita pe cele două surori, care și ele locuiau împreună. Pe scurt, Briana și Jeremy s-au îndrăgostit, la fel și Brittany și Josh.

Cei doi frați le-au cerut în căsătorie în același timp pe cele două surori, iar ele au spus „Da” în același moment. Era 2 februarie 2018, iar data nu a fost întâmplătoare – consemna, în cifre, „formula” lor dublă: 02.02.

Cele două cupluri s-au căsătorit în 2018 și s-au mutat în aceeași casă. Și lucrează împreună, sunt avocate. Și cei doi frați au aceeași afacere: sunt administratorii unei proprietăți unde se organizează nunți, printre altele.

Jett, fiul lui Brittany și al lui Josh, s-a născut la sfârșitul lui 2020. Jax, copilul Brianei și al lui Jeremy, s-a născut câteva luni mai târziu, în primăvara lui 2021.

Cei doi copii sunt, așadar, verișori, dar au același bagaj genetic precum frații. Cum o astfel de poveste este, totuși, ieșită din comun, soții Salyers nu puteau sta departe de rețelele sociale, așa că împărtășesc pe Instagram o mulțime de fotografii și videoclipuri din viața lor comună. Au peste 227.000 de urmăritori.

Totuși, cele două cupluri nu sunt un caz izolat. Există chiar și un termen pentru căsătoriile gemenilor cu gemeni: căsătorie cuaternară.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.