Două profesoare și cinci elevi de la Școala Gimnazială ”Sorin Titel” Margina, la prima mobilitate în Polonia

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 5 – 10 decembrie 2016, două cadre didactice (prof. Angelica Popovici și prof. Lorena Stănilă) de la Școala Gimnazială ”Sorin Titel” Margina, jud. Timiș, împreună cu un grup de cinci elevi (Melisa Stănilă, Vlad Ișfănescu, Cristian Oneț, Alina Nițu și Iosif Ionași) participă la prima mobilitate, desfășurată în Polonia, din cadrul proiectului educațional european ERASMUS+, Acțiunea-cheie 2: proiect de parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, cu titlul „Fun Face of Sience and Math with Games”.

Proiectul „Fun Face of Sience and Math with Games”se desfășoară pe o perioadă de doi ani  și este un parteneriat strategic între școli din cinci țări europene: România – reprezentată de Școala Gimnazială ”Sorin Titel” Margina , Ungaria – țara coordonatoare, Turcia, Polonia și Bulgaria.

Obiectivul proiectului este de a face elevii să fie mai motivați în învățarea disciplinelor din aria curriculară matematică și științe. Totodată  se urmărește și dezvoltarea aptitudinilor de bază în rezolvarea problemelor, a competențelor digitale, munca în echipă, perfecționarea competențelor de a comunica într-o limbă străină,  precum și dezvoltarea competențelor sociale și culturale prin participarea la diverse excursii organizate cu scopul de a cunoaște istoria, cultura și civilizația țării.

Profesorii trebuie să-și îmbunătățească relațiile cu elevii, să-și  însuşească metode și strategii moderne care sunt în măsură să trezească interesul elevilor cu scopul creșterii calității și eficienței procesului instructiv-educativ.

AL PRESS

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.