Două cărți pentru copii, semnate de scriitoarea lugojeană Daniela Radu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Scriitoarea lugojeană Daniela Radu, autoare a volumelor „Câmpul cu maci”, editura Nagard Lugoj, 2013, „Vieți paralele/Parallele Leben”, editura Eurostampa Timișoara, 2019 (volum bilingv, român/german) și a altor volume colective de poezie și proză, revine în atenția cititorilor, de această dată cu două cărți pentru copii.

Una a apărut deja, la editura Prestige Kids, din București, se numește  „Primele mele 480 de cuvinte în limba germană în 40 de teme”,  și face parte din categoria „Cărți pentru copii și adolescenți”,  colecția „Mă pregătesc pentru școală!”.

Cartea, destinată atât preșcolarilor, cât și copiilor din clasele primare, este împărțită în 40 de teme/capitole, având, la final și un vocabular german-român și român-german, cuprinzând cele 480 de cuvinte folosite în carte, are ilustrații vesele, colorate, pentru a-i ajuta pe copii să învețe cuvintele mai ușor și reprezintă un ghid foarte bun pentru introducerea copiilor în universul limbii germane.

Poate fi achiziționată de la Librăria Ion Vidu Lugoj și de pe internet.

Cea de-a doua carte a Danielei Radu va apărea tot la editura Prestige Kids, din București, în preajma sărbătorilor pascale, este tot o carte pentru copii și se numește, „Ouăle de Paște”.

Ilustrată minunat de către Șerban Andreescu, le povestește copiilor despre întâmplările misterioase ale unui băiețel care a trăit pe vremea lui Isus și despre semnificația Paștelui pentru creștini.

V-am făcut curioși? Nu vă povestim mai mult. Vă lăsăm pe voi să citiți mai departe. Lectură plăcută!

Denisa GREGA

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.