Doi tineri au furat o mașină și mai multe bunuri

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Polițiștii au reușit să prindă doi tineri, în vârstă de 20 și 24 de ani, bănuiți de furturi de și din autoturisme. „În data de 03.07.2023, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au reușit depistarea a doi bărbați bănuiți de furturi de și din auto.

În fapt, în perioada 02/03.07.2023, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au fost sesizați cu privire la faptul că din localitatea Moșnița Nouă a fost sustras un autoturism, iar din alte 4 autovehicule, care erau parcate în fața imobilelor și care erau dezasigurate, au fost sustrase portofele cu sume de bani (nu erau sume mari de bani) și documente personale.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea și depistarea a doi bărbați în vârstă de 20 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, a fost depistat în Timișoara, iar celălalt a fost depistat în localitatea Berini, județul Timiș”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Autoturismul furat, în valoare de 6300 de euro, a fost găsit în municipiul Timișoara. Polițiștii au reușit și recuperarea bunurilor sustrase.

Cei doi tinerii cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.