Doi tineri au fost amendați de polițiștii locali pentru că au aruncat cojile de semințe pe jos

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

„Unde scrie că nu avem voie să aruncăm cojile de semințe pe jos?”, i-au întrebat doi tineri pe polițiștii locali lugojeni, care le-au reproșat că au umplut trotuarul cu coji de semințe, chiar în fața Primăriei Lugoj.

Conform LugojInfo.ro, doi tineri care spărgeau semințe pe o bancă din fața Primăriei Lugoj au fost amendați de către o patrulă a poliției locale.

Indivizii i-au luat peste picior pe polițiștii locali, care au îndrăznit să îi abordeze și le-au recomandat să strângă mizeria.

Pe timpul formalităților de legitimare, femeia a continuat să spargă semințe și să arunce cojile pe jos, în timp ce bărbatul le cerea oamenilor legii explicații despre motivul legitimării.

Nici bărbatul și nici femeia nu sunt din Lugoj și au părut extrem de deranjați de faptul că cineva a îndrăznit să le ceară socoteală. Cei doi au fost sancționați contraventional, cu câte o mie de lei fiecare.

Polițiștii locali atrag atenția cetățenilor să nu arunce coji de semințe și să nu abandoneze deșeuri de orice fel pe domeniul public, deoarece riscă sancțiuni. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.