Doi ciobani din Săceni au agresat un polițist din Făget

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi ciobani din Săceni au agresat un polițist din Făget

Polițiștii din Făget au demarat o anchetă după ce un coleg de-al lor a fost agresat pe un teren de pe rază comunei Traian Vuia.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Timiș au confirmat pentru Lugoj Info.ro la Poliția Făget a fost depusă o plângere prin care un subofițer reclamă a fost agresat fizic de către doi boitari, tată și fiu.

Se pare agresorii au intrat în conflict cu polițistul, care se află în timpul liber, pe un teren de pe raza localității Săceni.

Primele informații indică faptul indivizii furioși l-ar fi blocat pe polițist cu o mașină de teren, după care l-au luat la bătaie.

Polițistul a atașat la plângere și un certificat medico-legal, din care reiese a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii făgețeni au anunțat se fac cercetări pentru lovire și alte violențe, urmând ca în zilele următoare stabilească împrejurările exacte în care a avut loc conflictul dintre ciobani și colegul lor.

Localnicii din Săceni susțin ciobanii au mai creat probleme și în trecut, însă oamenii se tem vorbească, deoarece agresorii sunt violenți și răzbunători, cel mai în vârstă dintre ei deținând și o armă de vânătoare.

Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.