Doi adolescenți au ales să facă voluntariat la Adăpostul de câini al Asociației Free Amely

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Elena Nicolescu şi Alexandru Cristian Bunea, doi adolescenți iubitori de animale, au ales să facă voluntariat la Adăpostul de câini al Asociației Free Amely 2007, unde, timp de mai bine de o săptămână, au muncit cot la cot cu angajații, fiind un bun exemplu şi pentru alți iubitori de animale.

Zilnic au făcut curat în boxele câinilor, le-au dat mâncare şi apă, i-au pieptănat şi s-au jucat cu ei, au împărțit pliante pentru Campania gratuită de castrare a câinilor, care va avea loc, la adăpost, în perioada 2-4 august 2017.

Pentru că nu au decât 14 ani, Elena şi Alex au avut nevoie de acceptul scris al părinților, pentru a putea să facă voluntariat la adăpost.

„Suntem foarte mulțumiți de felul în care aceşti copii minunați muncesc. Ne-au surprins plăcut pentru că sunt foarte harnici, receptivi şi au inițiativă. Pe lângă faptul că sunt iubitori de animale, foarte harnici, cei doi au intrat la cele mai bune Colegii din Lugoj, Elena se axează pe limbi străine, iar Alex îşi doreşte să devină medic veterinar. Le mulțumim şi le dorim succes! Vacanță plăcută! Mulțumiri şi părinților lor!”, ne-a declarat Elena Balaj, președinta Asociației Free Amely 2007.

AL PRESS

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.