Din nou, Old Boys Amicii!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Amicii Veseli Lugoj au participat sâmbătă, 29 octombrie 2022, la un turneu de fotbal old boys la Făget, alături de alte 5 echipe: Flacăra Făget, Ortacii Bazoș, Old Boys Pecica, Caransebeș și Old Boys Petroșani.

Echipa lugojeană a evoluat din nou foarte bine, câștigând turneul cu un golaveraj de 6 goluri marcate si 4 goluri primite. În finală, Amicii au învins rivala din Caransebeș cu scorul de 2-1.

Marcatorii golurilor pe parcursul turneului pentru Amici au fost: Eugen Miculescu (2 goluri), Dan Bidiviu, Jonel Gajta, Adrian Eneșca și Dan Cristian Tătar (căpitanul echipei).

Amicii s-au întors acasă și cu trofeul oferit de organizatori jucătorului Eugen Miculescu, apreciat ca fiind  cel mai bun jucător din echipa din Lugoj.

Pentru Amicii Veseli au evoluat: Raul Gabriel  Bejinar, Dan Bidiviu, Eugen Miculescu, Andrei Eneșca, Hațegan Ionel, Florin Subțire, Dan Spătar, Cristi Peter, Ilia Vali Sabin, Jonel Gajta, Călin Bublea, Ovidiu Naiconi, Zamfir Ionuț,  Roșu Corado și căpitanul echipei, Dan Cristian Tătar.

Echipa a beneficiat de pe margine de suportul  stafului tehnic: Constantin Goloșie, Costel Subțire și Dinel Miculescu.

La echipa din Lugoj a revenit, după o lungă absență, jucătorul Ionel Hațegan si s-a alăturat din nou  internaționalul Jonel Gajta, sosit de la Vârseț.

Turneul s-a desfășurat pe stadionul din Făget și s-a bucurat de o organizare exemplară a echipei Flacăra Făget.

Ceremonia decernării trofeelor s-a desfășurat la Restaurantul Padeșul din localitate, într-o atmosferă cordială.

În final, toți jucătorii și organizatorii au concluzionat că a fost un turneu old boys reușit, s-a jucat cu multă ambiție sportivă, au învins cei mai buni și, una peste alta, au avut de câștigat sportul, bucuria revederii și prietenia legată peste ani între participanți.

Dan Cristian TĂTAR

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.