Din Cartea Recordurilor în PMP Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marţi, 8 noiembrie 2016, președintele PMP Lugoj, Marian Costea, a susținut o conferinţă de presă în care i-a prezentat pe doi dintre reprezentanţii de marcă ai Partidului Mişcarea Populară. Este vorba de profesorul universitar Radu Şumălan, candidat pe prima poziţie la Senat, și Vasile Stoica, lugojeanul de Cartea Recordurilor și imaginea organizaţiei locale.

Vasile Stoica, lugojeanul care a străbătut lumea într-un scaun cu rotile acţionat manual și care a intrat astfel în Cartea Recordurilor, a explicat motivele pentru care s-a alăturat echipei PMP Lugoj.

„M-am alăturat acestei echipe, pentru că îmi place denumirea partidului – Mişcarea Populară. Sper să fie o Mişcare Populară care să facă ceva şi pentru persoanele cu dizabilităţi. În data de 3 decembrie vom ieşi în stradă pentru a ne cere drepturile. Legea 448/2006 nu este corectă vizavi de noi. Vom încerca o acţiune de protest şi la Lugoj”, a spus Vasile Stoica.

Profesorul universitar Radu – Liviu Şumălan, de la departamentul de Fiziologia plantelor din cadrul Facultăţii de Horticultură și Silvicultură de la USAMVB din Timişoara, este, la 51 de ani, nou în politică şi a intrat în PMP pentru că este un om de dreapta.

Dacă va obține mandatul de senator, prof. univ. Radu Șumălan a afirmat că va milita „pentru ca 6% din PIB să revină învățământului”, iar „educația să fie cu adevărat gratuită”. Referitor la agricultură, prof. univ. Radu Șumălan consideră că „politica agricolă trebuie făcută în ferme, nu de la București sau de la Bruxelles”.

pmp-2a

AL PRESS

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.