Deschiderea Centrului de limba engleză „Helen Doron” la Lugoj este un real succes

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Prin Helen Doron Englishșcoala de engleză adorată de copii,  considerată lider mondial în predarea limbii engleze, copiii învaţă şi deprind limba engleză în mod natural şi îşi dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare. Metodele de învăţare folosite iau în considerare stilurile diferite de învăţare ale copiilor și toate cursurile sunt dezvoltate pentru a contribui la succesul copiilor şi tinerilor.

Acum 30 de ani, lingvista și pedagoga Helen Doron a revoluționat predarea limbii engleze ca limbă străină pentru copii, prin dezvoltarea unei metode care imită modul în care bebelușii învață limba maternă. În prezent Helen Doron English este o rețea internațională de franciză, prezentă în peste 30 de țări.

Programele Helen Doron English sunt create de experţi în învăţarea limbii engleze şi sunt predate de profesori special pregătiţi. Toate activităţile, cântecele, animaţiile şi jocurile sunt compuse şi produse special pentru a le oferi cursanţilor o experienţă provocatoare şi distractivă, care facilitează reţinerea vocabularului.

Metodologia inovatoare a lui Helen Doron le permite copiilor să învețe să vorbească și să înțeleagă limba engleză înainte de a învăța să scrie și să citească, la fel cum au făcut în limba maternă. Copiii sunt entuziasmaţi pentru că lecțiile sunt amuzante și pline de viaţă. Aceste cursuri stimulează bunăstarea emoțională, fizică, creativă și intelectuală a tinerilor cursanţi.

La numai o lună și jumătate de la înființare, în cadrul Centrului de limba engleză „Helen Doron” din Lugoj, situat pe str. 20 Decembrie 1989, nr.5, etajul I, ap.5, urmează cursurile un număr de 55 de copii, repartizați pe grupe de vârstă de la 3 ani și jumătate până la vârsta de 11 ani. Pentru toamna acestui an s-au înscris copii cu vârste mai mici, reușind să se formeze grupe și pentru vârsta de 2 ani și jumătate

„Lucrurile merg foarte bine; atât părinții, cât și copiii au primit foarte bine metoda noastră de învățare. Copiii sunt încântați că activitățile se desfășoară atfel decât la școală, iar pentru noi este minunat să îi vedem că ne calcă pragul centrului cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a începe ora cât mai repede. Deși vorbim de un timp scurt ce a trecut de la deschidere, putem spune că suntem mândri de elevii Helen Doron Lugoj și de pașii mărunți pe care i-au făcut deja: de la cântecele învățate, la propoziții și solicitări formulate în limba engleză. Pe lângă orele de curs și lecțiile demonstrative, în această perioadă ne ocupăm de organizarea cursurilor de vară, ce vor avea loc în luna iulie. Anul acesta ele se vor ține în interiorul centrului și vor viza copii cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani. Aceștia își vor petrece o jumătate de zi, timp de o săptămână, învățând și exersând limba engleză prin jocuri și activități distractive și interactive. Sunt cursuri destinate atât cursanților Helen Doron, cât și copiilor care nu frecventează orele noastre de limba engleză. Ne dorim ca în anul următor să organizăm astfel de cursuri și pentru adolescenți, într-o locație diferită, care să ne permită să ieșim în natură. De asemenea, datorită solicitărilor numeroase, suntem în căutarea unui nou profesor, care să își înceapă activitatea din toamnă. Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare, în centrul nostru din Lugoj!”  a declarat pentru ActualitateaPaula Hallof – Manager și profesor Helen Doron Lugoj.

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.