Demisii în lanț! După Buciu, Blidariu și Serendan, Mircea de la Meridian și directorul spitalului demisionează și ei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După ce Claudiu Buciu, Ștefan Blidariu și Adrian Serendan au decis să-și dea demisia din funcțiile administrative, începând cu data de 1 iulie, și Ionuț Lucian Cocoș, directorul Spitalului Municipal, este printre cei care își vor da demisia începând cu 1 iulie.

Surse din administrația locală susțin că acesta și-a anunțat deja intenția. Mai mult, Claudiu Buciu a confirmat că Ionuț Cocoș este printre persoanele care își dau demisia.

„Ionuț Cocoș și-a dat deja demisia. Mircea de la Meridian își dă demisia începând cu 1 iulie. E bine să se facă transferul cât mai repede către echipa câștigătoare, ca să gestioneze cu specialiștii lor proiectele”, a declarat Buciu.

Directorul spitalului, Ionuț Lucian Cocoș, este în concediu și nu a putut fi contactat de Lugojeanul.ro care a venit cu această știre. Cocoș se află la conducerea spitalului din 21 noiembrie 2020, ca director interimar, după ce fostul director Erwin Floroni a fost demis. Din 12 mai 2021, dr. Cocoș a devenit oficial director al Spitalului Municipal din Lugoj, în urma concursului organizat pentru această funcție.

Managerul spitalului și-a dat demisia și în luna septembrie a anului trecut, însă, după mai multe discuții cu conducerea administrației locale de atunci, a renunțat la acest demers.

Surse din spitalul lugojean susțin că reprezentanții PSD poartă deja discuții cu fostul manager Erwin Floroni, care ar putea reveni la conducerea spitalului lugojean.

Acest val de demisii fără precedent ridică mari semne de întrebare nu atât referitor la proiectele și milioanele de euro pe care ni le fluturau în față înainte de alegeri, cât mai ales privind corectitudinea lor.

Oare atât de mult i-a interesat viitorul orașului, că dintr-o dată îl lasă baltă și fug care încotro? Sperăm că noii aleși ne vor lămuri asupra acestui aspect.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.