Demisii după demisii, în Consiliul Local Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Încă un consilier a demisionat din Consiliul Local Lugoj. După Dan Cliciovan (PNL), Nicu Bădina (PSD, care a optat pentru mandatul de consilier județean) și Gerlinde Opriș (PSD), luni, 10 octombrie, a renunțat la mandatul de consilier local și reprezentantul USR Plus: Paul David.

„Paul David a renunțat la funcția de consilier local din pricina faptului că serviciul prestat de dânsul în particular îl determină să fie absent la viitoarele ședințe din cadrul consiliului local, lucru care l-ar fi suspendat ulterior din poziția de consilier.

Îi mulțumim lui Paul pentru determinarea și energia de care a dat dovadă în acești doi ani de mandat. Îi mulțumim pentru intervențiile la obiect pe care le-a avut în cadrul ședințelor și pentru că a reprezentat cu adevărat interesele reale ale lugojenilor. Paul rămâne în continuare un membru de bază în USR”, au anunțat reprezentanții USR Lugoj.

După demisia lui Paul David (inginer), USR mai are doi reprezentanți în CL: Daniela Țepeș (expert contabil) și Ernestin Vari (manager transport rutier). Locul vacant în consiliu va fi ocupat de următorul candidat de pe lista USR Plus, pe care se află, în ordine, pe pozițiile 4-6: Nicolae Marius Savu (lucrător comercial), Mihai Daniel Murărescu Filip (tehnician gastronomic) și Elvis Florian Varga (muncitor necalificat).

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.