Delgaz Grid: Noi funcționalități pe platforma Delgaz Grid

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O nouă modalitate de comunicare pentru clienții Delgaz Grid: Chat live

  • Clienții pot discuta direct cu unul dintre agenții Delgaz Grid utilizând opțiunea Chat live de pe site-ul ro;

Clienții Delgaz Grid au la dispoziție un nou canal de comunicare în relația cu compania și anume opțiunea de chat live cu unul dintre agenții dedicați. Aceștia sunt pregătiți pentru a răspunde în timp real solicitărilor care țin de specificul activității de distribuție a gazelor naturale și energiei electrice, de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00.

Pentru a putea discuta live, clienții trebuie să fie logați pe un cont de Facebook și să acceseze site-ul delgaz.ro, unde, în partea de jos a paginii (dreapta jos) apare iconița specifică de chat.

În acest fel se pot obține informații generale referitoare la documentele necesare pentru diverse avize (amplasament, ATR etc.), modul de completare a formularelor online, datele de contact pentru transmiterea documentațiilor etc. De asemenea, clienții pot primi suport privind utilizarea aplicațiilor de pe portal: programări pentru citiri sau înlocuiri contoare acolo unde accesul nu a fost posibil, înregistrare deranjamente, vizualizare întreruperi colective, programare vizită în Centrele de Relații cu Publicul și creare cont pe portal.

Mai mult, clienții pot afla și informații personalizate referitoare la facturile de distribuție, indexul facturat, energia consumată/debitată în rețea (în cazul prosumatorilor) precum și statusul documentațiilor și solicitărilor depuse.

Recomandăm utilizarea acestui canal de comunicare deoarece este complet gratuit, clienții economisesc timp și obțin rapid informațiile de care au nevoie, fără a mai fi necesară deplasarea la Centrele de Relații cu Publicul sau apelarea Call Center-ului.

Delgaz Grid continuă dezvoltarea canalelor de comunicare cu clienții, pentru a oferi acestora o experiență cât mai plăcută în relația cu distribuitorul de energie electrică și gaze naturale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.