De la lume adunate și de unii rezolvate, iar de alții ignorate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O echipă de muncitori a curățat picioarele Podului de Beton, în semn de recunoștință pentru că ne mai suportă să trecem pe el. În timp ce se îndepărtau crengile aduse de puhoaiele de apă la ultima inundație, lucrătorii au făcut o descoperire istorică. S-a găsit „Stropitoarea lui Boldea”, pe care apele au smuls-o din ancore acum câțiva ani. Nu se știe dacă relicva va fi donată muzeului, dar e clar că ea nu va mai șprițui pe nimeni!

Cu toate că la Kaufland există o parcare generoasă, prevăzută cu spații pentru persoane cu handicap sau pentru mămici cu copii, șoferii care nu se încadrează în această categorie le ocupă cu nonșalanță. Nu știm cine ar trebui să facă ordine și acolo, dar e clar că pe acel cineva îl doare în 3 litere de ceea ce reclamăm noi aici!

După cum se știe, fântânile arteziene din oraș sunt date spre îngrijire firmei Formin, din Caransebeș. Cum dumnealor sunt la zeci de kilometri distanță de ele și nu prea trec pe aici, e normal să nu știe cum arată, drept pentru care le trimitem o poză întrebându-i: băieți, veniți voi să le reparați sau vi le trimitem noi la pachet?

Clubul Sportiv Școlar are în dotare un microbuz achiziționat de Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care, din lipsa unui șofer, stă nefolosit. Și, mai mult ca sigur, va rugini, precum frunza din vii. Prin urmare, noi propunem o soluție de compromis: să se vândă microbuzul, iar pe banii primiți să se cumpere șofer.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.