De la cetățeni preluate și primarului livrate

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Referitor la cele cinci căsuțe din Parcul Copiilor din oraș, aflate în spatele fostei Prefecturi, lugo-jenii au fost informați că vor fi demolate. Pe rețelele de sociali-zare unii dintre concetățenii noștri îl informează pe primar că nu sunt de acord ca „emblema” orașului pentru cei mici să fie demolată. În concluzie, conform principiului democratic, Vox Populi, Vox Dei, rămâne cum am stabilit. Deci, se demolează!

Primăria lansează un chestionar care are ca scop colectarea unor opinii, impresii și sugestii privind îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice din oraşul nostru. Chestionarul are ca obiectiv stabilirea „Top 5 spaţii publice din Lugoj”. Lugojenii spun că acest chestionar ar trebui să se numească Top 500, ca să încapă toate sugestiile privind îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice din oraşul nostru.

Primăria a plătit 198.000 de lei pentru un festival de jazz la care au participat, în medie, 30 de spectatori pe zi. Lugojenii trebuie să înțeleagă că această investiție costisitoare face parte din proiectul „Să scoatem torogoțile lui Boldea din urechile lugojenilor”. Și ar mai fi ceva: nu au fost doar 30 de spectatori, acolo mai erau Timișul, Podul de Fier și Ceasul electric!

Manifestările Casei de Cultură au fost uitate la finanțare de către Consiliul Lo-cal Lugoj. În concluzie, lugojenii propun ca suma care trebuia alocată Casei de Cultură să fie redirecționată Consiliului Local pentru terapia pe care consilierii ar trebui să o urmeze împotriva uitării.

Dacă aveți imagini asemănătoare, vă rugăm să ni le trimiteți pe email: ziarulactualitatea@yahoo.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.