De ce se mai zbuciumă Buciu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Doamne, unii nu știu să piardă, nu vor să știe că au pierdut și se comportă ca și cum ar fi în prelungiri sau la momentul loviturilor de pedeapsă. Știți bine la cine mă refer.

La fostul „ales”, la fostul demis și demisionar, pe care l-am văzut în timpul ședinței din 27 iunie foindu-se prin sala de consiliu ca vodă prin lobodă.

Dar el nu doar se foia, ci se și apropia de fostul interimar și de fostul vice și le dădea „indicații prețioase”. Ca să știm și noi, adică presa, cine e șeful acolo.

Nu contează că a fost apostrofat sau că i s-a reproșat că nu are nicio calitate de a interveni în bunul mers al lucrărilor, el își vedea mai departe de ale lui. Adică de interese. Bineînțeles că tot ale lui.

Că doar nu îl doare undeva de lugojenii pe care i-a fraierit trei ani și trei sferturi. Sau, cum bine spunea cineva, îl doare, da, îl doare la gresie de lugojeni.

Când știi că ai pierdut, când ți-ai anunțat și demisia, ce mai cauți, nene, în locul unde nimeni nu te mai vrea?

Vrei oare iarăși un post de consilier personal? Nu se mai poate.

Vrei poate postul de city manager? Nu se mai poate.

Vrei să mai fii managerul unui proiect cu multe milioane cde euro? Asta vrei? Nu se mai poate.

Atunci ce vrei?

Ce mai cauți în Primărie?

Nu ai pierdut alegerile?

Nu ți-ai dat demisia?

Nu realizezi că lugojenii nu te mai vor?

Știu că nu ai niciun răspuns la întrebările noastre, ale lugojenilor, știu că ne sfidezi în continuare, cu tot respectul pe care ni l-ai arătat. De-aia ți-ai schimbat sloganul în campanie.

Iar acum auzim că vrei din toamnă postul de viceprimar, în baza unui protocol pe care nu l-ai dorit și nu l-ai respectat. Păi cum vine asta? Mergem separat la luptă și după victorie vrem împreună?

Nu se poate, nene! Nu se poate!

Oare chiar ai uitat că nu demult ai declarat că nu vei fi viceprimarul nimănui? Chiar ai uitat?

Dar nu se poate să fi uitat ceea ce a declarat recent câștigătorul alegerilor din 9 iunie, dl doctor, cum îi spui, Călin Dobra. A spus clar că nu te vrea nicicum, nicidecum viceprimar.

Dar dacă ai uitat și asta, atunci înseamnă că ai o mare problemă și trebuie să consulți un doctor adevărat, care se ocupă cu asemenea probleme.

În final, noi, lugojenii, te mai întrebăm o dată: ce mai cauți, nene, în Primărie? De ce te mai zbuciumi atâta?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.