De ce ar vrea un om simplu să devină demnitar public (primar, senator, deputat etc)?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Întrebare pe care și-o pune fiecare candidat la această funcție. Să vedem însă ce aflăm despre această chestiune în diverse scrieri. Să începem cu Protocoalele înțelepților Sionului, apoi cu Sfintele scripturi.

♦ În Primul protocol francmasonic se scrie: „Trebuie cunoscut că oamenii care au instincte și porniri rele sunt mult mai numeroși decât cei care au porniri bune. De aceea, cele mai bune rezultate se ating guvernând oamenii prin violență și teroare, nu prin discuții academice. Fiecare om este însetat de putere, fiecare ar voi să se facă dictator, dacă ar putea. În același timp, sunt foarte mulți cei care ar fi oricând gata să jertfească bunurile celorlalți, pentru a-și atinge propriul lor bine’’.

♦ În al doilea protocol francmasonic se scrie: „Administratorii, aleși cu grijă din popor, de către noi, dintre creștinii inconștienți cei mai slugarnici, nu vor fi niciodată oameni competenți pentru administrația țării. În acest chip ei vor deveni niște păpuși trase de ață de către inteligenții și genialii noștri sfetnici, de către specialiștii noștri, crescuți și pregătiți încă din copilărie în vederea administrării afacerilor lumii întregi.

♦ În Evanghelia după Matei, cap. 20:

  1. Dar Iisus, chemându-i la Sine, a zis: Știți că ocârmuitorii neamurilor domnesc peste ele și cei mari le stăpânesc;
  2. Nu tot așa va fi între voi, ci acela care va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru; 27. Și acela care între voi va vrea să fie întâiul să vă fie vouă slugă; 28. După cum nici Fiul Omului n-a venit să I se slujească, ci ca să slujească El și să-Și dea sufletul răscumpărare pentru mulți”.

♦ Țînând cont și de alte scrieri, constatăm că dorința oamenilor de a accede în diferite funcții publice are la bază câteva criterii, din care selectăm:

♦ dorința de putere; l dorința de inavuțire; ♦ satisfacerea orgoliului, mândrie, trufie, aroganță etc.; ♦ dorința de ajutorare a semenilor cu priceperea și competențele sale; ♦ șantajarea candidatului care participă la alegeri de către  organizații și servicii de forță.

Ing. Gheorghe DANDU,

Președintele Partidului Neamul Românesc, Filiala Lugoj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.