Cumpărături de poveste la Shopping City Timișoara [P]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Decorațiunile inedite, concertele de colinde, întâlnirea cu Moș Crăciun și promoțiile de sezon sunt doar câteva dintre atracțiile care îi invită pe timișoreni să se bucure din plin de atmosfera sărbătorilor de iarnă!

Shopping City Timișoara aduce magia sărbătorilor mai aproape de clienții săi. Luna aceasta, cei care trec pragul centrului comercial se pot bucura de un concept decorativ inedit cu mii de luminițe de Crăciun și un brad gigant de-a lungul galeriei, dar și de o serie de decoruri care anunță venirea lui Moș Crăciun.

Ghețarul Moșului, Tronul Moșului sau Sania lui Moș Crăciun sunt doar câteva dintre zonele unde clienții își vor putea face fotografii în timpul cumpărăturilor. Mai mult, în zilele de sâmbătă și duminică, 17 și 18 decembrie, începând cu ora 17:00, mai mulți artiști vor susține concerte de colinde și momente artistice în spiritul magic al Crăciunului.

Întâlnirea cu Moș Crăciun

Cel mai așteptat moment al sfârșitului de an va avea loc sâmbătă și duminică, 17-18 decembrie, între 12:00-20:00 și 13:00-21:00, când Moș Crăciun va împărți cadouri celor mai cuminți clienți aflați în galerie în acest interval. Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de fanfara Colegiului Național de Artă Ion Vidu, condusă de Ion Obersterescu și va fi prezentă în fiecare zi din weekend, între orele 14:00 – 16:00.

Cum iarna este și sezonul cadourilor pentru cei dragi, din oferta Shopping City Timișoara nu lipsesc nici campaniile promoționale dedicate.

actualitatea-shopping-city-timisoara-1Tombola cu premii săptămânale

La cumpărături de minimum 150 RON în perioada 25 noiembrie – 24 decembrie, clienții pot intra în cursa premiilor săptămânale prin tragere la sorți, pentru unul dintre cele patru vouchere de cumpărături în valoare de 1000 RON sau pentru premiul cel mare din 24 decembrie – 10.000 RON sub formă de vouchere de cumpărături, valabile exclusiv în Shopping City Timișoara.

Aplicația online COD ROȘU: Ninge cu cadouri

Un joc distractiv prin care sania Moșului ajunge chiar în mâna utilizatorilor. Cei care obțin un punctaj cât mai mare urmând regulile jocului pot câștiga cadouri instant sau premii săptămânale, dacă se clasează în topul jucătorilor din acea săptămâna. Mai multe detalii despre mecanica aplicației aici: http://shoppingcitytm.ro/cod-rosu-ninge-cu-cadouri/

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele ce au loc la Shopping City Timișoara pot fi găsite pe website-ul http://shoppingcitytm.ro/, precum și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitytm/.

actualitatea-shopping-city-timisoara-2Despre Shopping City Timișoara

Shopping City Timișoara este cel mai mare și modern centru comercial din vestul țării, amplasat pe Strada Șagului, nr. 100, cu o suprafață totală închiriabilă de 72.000 m2 și o parcare cu 2.700 de locuri. Acesta găzduiește branduri internaționale precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de cele mai populare branduri românești.

Magazinul Carrefour, deschis în Shopping City Timișoara, este primul și singurul hipermarket din regiunea de vest a țării. Magazinul se întinde pe o suprafață de 10.000 m2.

Mai mult, locuitorii orașului Timișoara au acum acces la cel mai mare multiplex Cinema City din afara Bucureștiului, cu 13 săli echipate cu cea mai nouă tehnologie 3D, alături de conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Shopping City Timișoara dispune de zone generoase de distracție, cafenele și o sală de fitness ultra modernă, care vine cu un bazin de înot semi olimpic, sală de bowling, sală de billiard, casino și o zonă foarte generoasă de food court, cu opțiuni pentru toate gusturile. Copiii se pot bucura aici de cea mai mare și complexă zonă de joacă din oraș.

actualitatea-shopping-city-timisoara

AL PRESS

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.