Cum a devenit sexul sport [Un editorial de Dan Timaru]

Anul acesta, la 8 iunie, la Göteborg, în Suedia, va avea loc prima ediție a Campionatului European de Sex. Da, ați citit bine, sexul a fost declarat sport. E

venimentul se va desfășura după reguli clare și stricte, iar cuplurile din 20 de țări vor concura fiecare între 45 și 60 de minute.

Prima probă, preludiul, nu va consta doar în întrebarea: nu te-ai dezbrăcat, dragă?, ci va fi mult mai elaborată, obligând partenerii să își arate măiestria în arta seducției și a masajului.

Cele 16 probe vor aduce un anumit  punctaj concurenților, în urma căruia se va desemna cuplul campion.

Cei interesați trebuie să știe că toate probele sunt impuse, adică obligatorii, și se compun din: sex oral, penetrare, rezistență fizică, aspect, performanță, creativitate în schimbarea pozițiilor, rezistență și câte și mai câte alte ghidușii.

Se punctează și numărul de orgasme într-un anumit timp, performanța artistică și schimbul de poziții, creșterea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace în timpul competiției, cea mai frumoasă poză, cuplul cel mai activ în timpul competiției și cea mai tare poziție de Kama Sutra.

Pentru ca arbitrajul să satisfacă pe toată lumea, va exista un premiu special pentru cel mai popular cuplu în opinia publicului și în opinia juriului. La fel ca în cazul reprizelor de fotbal, fiecare concurs va dura 45 de minute, însă sunt acceptate și „prelungiri”, până la cel mult o oră.

De lovituri de la 11 metri nu se spune nimic și nu se admit schimbări cu rezerve în timpul jocului. Mai sunt de clarificat câteva lucruri. Trebuie să fim mândri că ăștia din Suedia abia acum au înțeles că sexul este un sport.

La noi această disciplină a constituit dintotdeauna un sport național. Este momentul să o legiferăm, să aibă și ea un statut, pentru că, în cazul în care îți vine nevasta acasă cu o cupă, să fii mândru de performanțele ei și nu să-i spargi fața de nervi. Nu uitați, sportul înseamnă sănătate!

Mens sana in corpore sano! Familia trebuie să facă sport. Soții trebuie să fie toleranți unul față de celălalt, astfel încât casa lor, nu-i așa, să devină o casă de toleranță! Desigur, și clasa politică are un mare rol în dezvoltarea acestui sport politic pe plaiul mioritic.

Păi de la Decebal până în zilele noastre au practicat „sportul” ăsta cu noi hoarde de politicieni, că nici nu le mai știm nici numărul și nici numele. Generația tânără cred că va accepta noua ordine mondială și va face față vremurilor care vin. Întrebarea mea este cum se va adapta baciul din vârful muntelui la pozițiile Kama Sutra.

Păi, frățicule, eu  cred că asta înseamnă pierderea identității naționale până și în pat. Ultima redută care ne-a mai rămas de apărat sunt pozițiile mioritice moștenite de la strămoși.

Dacă globalizarea totuși va învinge, eu zic să ne bucurăm până când nouă, bărbaților, ni se va mai permite să facem sport cu o femeie. Când ea va fi înlocuită cu un bărbat, să vezi atunci sport, nenicule!

1 comentariu

  1. Regret, că abia acum, am descoperit editorialul!România a participat la competiție? Dacă da, care a fost cuplul care ne-a reprezentat și ce rezultat a obținut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.