Cui îi pasă de cei cărora nu le mai pasă de nimeni și de nimic?

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

O femeie cu vizibile tulburări psihice doarme pe stradă și își face necesitățile pe scaunele birturilor aflate în imediata apropiere

De câteva zile, în zona fostei autogări Atlassib, a apărut o femeie cu vizibile tulburări psihice. Starea jalnică în care se află persoana respectivă a stârnit compasiunea celor din jur.

Cineva a sunat la Poliția Locală și un echipaj s-a deplasat la fața locului. După ce i s-au luat anumite date, atât cât femeia era în stare să comunice, echipajul a plecat, femeia rămânând pe stradă în nebunia ei.

Câteva ore mai târziu, o altă persoană a sunat la 112, semnalând același caz. Un alt echipaj a ajuns la locul cu pricina, dar, pentru că nu voia să părăsească locul, femeia a rămas din nou pe stradă.

Din discuția celor din jur s-a dedus că ea ar fi din Măguri. Cineva a oprit autobuzul de Măguri și a expediat-o spre locul de baștină.

Se pare însă că acolo ea nu mai are pe nimeni, așa că, după câteva ore, s-a întors la Lugoj.

Oamenii îi mai dau din când în când ceva de mâncare, dar asta nu rezolvă problema. Noaptea, ea doarme pe trotuarul din fața fostei Poște Atlassib, având drept pernă un sac de rafie.

Comportamentul ei deranjează, pentru că își face necesitățile în mijlocul străzii sau pe scaunele birturilor aflate în imediata apropiere.

Cineva ar trebui să rezolve urgent această situație. Întrebarea este cine și, mai ales, cui îi pasă?

Dan TIMARU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.