Cu finanțarea de 5,3 milioane de euro, spitalul din Lugoj va avea asigurate toate dotările

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Spitalul Municipal din Lugoj va avea, până la sfârșitul acestui an, toată aparatura și dotările necesare achiziționate. Acest lucru este posibil datorită finanțărilor obținute în ultimele zile. Este vorba despre proiectul de 5,3 milioane de euro, aprobat de Ministerul Sănătății, o schemă de minimis de 275 de mii de lei de la Consiliul Județean Timiș și sprijinul Primăriei Lugoj, pentru cumpărarea unui RMN, care ajunge la aproape un milion de euro.

Lucian Cocoș, managerul spitalului spune că aparatura va fi achiziționată până la sfârșitul acestui an. „În proiectele depuse sunt stabilite clar toate achizițiile pe care le vom face, pe fiecare secție în parte. Cel mai important e computerul tomograf, dar mai sunt și aparatul de biochimie, 10 paturi echipate pentru nouă născuți, paturi noi pentru spital, sistemul de climatizare în blocul operator și multe altele.

După cum bine știți, împreună cu Primăria Lugoj ne pregătim să mai achiziționăm și un aparat RMN”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Lucian Cocoș, managerul spitalului lugojean. Primăria Lugoj mai are depuse la Guvern și un proiect pentru construirea unui nou spital la Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.