Copiii pot merge la grădiniță și în vacanța de primăvară. Toate grădinițele din Lugoj s-au redeschis la cererea părinților

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Copiii pot merge la grădiniță și în vacanța de primăvară. De miercuri, 7 aprilie, toate grădinițele din Lugoj s-au redeschis. „De miercuri, 7 aprilie, s-au redeschis toate grădinițele. Decizia a fost luată ca urmare a numeroaselor solicitări primite de la părinți”, a anunțat primarul Claudiu Buciu.

Decizia respectă prevederile Ministerului Educației, care menționează că unitățile de învățământ preșcolar din localitățile cu rata de infectare sub 6 cazuri la mia de locuitori pot rămâne deschise pentru activități educaționale și în timpul vacanței de primăvară, dacă au avizul DSP.

Totodată, grădinițele care rămân deschise trebuie să respecte cu strictețe măsurile de igienă, curățenie și dezinfecție, precum și toate regulile de protecție individuală stabilite prin Ordinul comun nr. 3235/93/4.02.2021 al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, privind măsurile de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.