Copiii de până la 3 ani sunt scoși de la plata întreținerii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea și completarea Legii 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, care prevede exceptarea copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la plata cheltuielilor de întreținere ale locuinței prin intermediul asociației de proprietari. Legea a fost adoptată de Parlament pe 21 martie.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare „modificarea art. 47 din Legea nr. 230/2007, în sensul exceptării copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la calculul cheltuielilor pe consumuri individuale și de la calculul cheltuielilor pe beneficiari aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociației de proprietari”.

„În condițiile în care animalele mici de companie (câini, pisici) nu sunt incluse în rândul consumului pe locuință sau apartament/persoană, consider absurd să contorizăm cvasi-cheltuielile provocate de bebeluși pentru buna desfășurare a asociației proprietarilor de locuințe”, a argumentat inițiatorul propunerii legislative, senatorul PNL Dragoș Luchian.

AL PRESS
Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.