Contele de Strathmore, fiul unui văr al reginei Elisabeta, acuzat că a batjocorit o femeie în castelul său din Scoția

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Contele de Strathmore, fiul unui văr al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală.

Simon Bowes-Lyon, în vârstă de 34 de ani, a pledat vinovat în faţa instanţei pentru că a agresat o femeie la castelul Glamis, din Angus, Scoţia, în februarie anul trecut. Simon Bowes-Lyon, care este fiul unui verişor al reginei, a fost condamnat marţi de magistraţii Tribunalului din Dundee la 10 luni de închisoare.

El şi-a cerut scuze în instanţă şi s-a declarat ruşinat de faptele sale, spunând că a „băut în exces” în noaptea atacului şi că acest lucru nu reprezintă o scuză pentru comportamentul său.

„Nu credeam ca sunt capabil să mă comport în modul în care am făcut-o dar trebuie să îmi asum acest lucru şi să îmi asum responsabilitatea”, a declarat acesta, potrivit The Guardian.

Potrivit motivării instanţei, femeia participa la un eveniment de relaţii publice de trei zile la castel şi se afla în dormitorul ei, la somn, când s-a trezit cu contele Bowes-Lyon beat, forţând intrarea în cameră şi agresând-o sexual.

Femeia i-ar fi cerut în repetate rânduri să o lase în pace, că are iubit, însă bărbatul i-a ignorat strigătele. Întreg coşmarul a durat 20 de minute, după care victima a fost lăsată în pace.

La un an de la atac, ea încă mai are coşmaruri şi suferă de atacuri de panică. Magistraţii au conchis că agresiunea sexuală a fost cu atât mai gravă cu cât agresorul era gazda evenimentului şi a profitat de această poziţie pentru a o abuza pe femeie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.