Consiliul Local Lugoj va avea două noi societăți: una va fi de apă și canal, cealaltă de transport public

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consilierii locali lugojeni au aprobat în ultima ședință două hotărâri, privind înființarea a două noi societăți, în care acționarul unic este Consiliul Local Municipal Lugoj.

După cum informează Lugojeanul.ro, prima societate este „APĂ-CANAL LUGOJ” S.R.L., care va prelua gestionarea serviciilor de apă și canal pentru municipiu, de la Meridian 22. Administratorul societății este Adrian Ciulonescu, fostul reprezentant al Registrului Comerțului la Lugoj, pentru o perioadă limitată de trei luni de zile.

Acesta va avea drept de semnătură pentru cheltuieli limitate de până la 5.000 de lei, iar tot ce depășește această valoare va fi contrasemnat de un reprezentant al primarului.

Cea de-a doua societate aprobată este „TRANSPORT LOCAL LUGOJ” S.R.L., care va presta serviciul de transport în comun în municipiu, pe un traseu cu mai multe rute, care urmează să fie stabilit în perioada următoare.

Primăria se pregătește să achiziționeze circa 15 autobuze second-hand, care vor efectua ser-viciul de transport public. În plus, municipiul Lugoj este parte într-un proiect al Ministerului Dezvoltării, în urma căruia va beneficia de nouă autobuze electrice, trei staţii de încărcare şi nouă staţii de încărcare lentă.

Administratorul noii societăți este Alin Năfărean, fost angajat al societății Meridian 22. La fel ca și în cazul societății de apă și canal, nici acesta nu va putea angaja cheltuieli mai mari de 5.000 de lei, fără să aibă o contrasemnătură din partea reprezentantului primarului.

Pentru cele două societăți o parte din personal va fi preluat  de la Meridian 22.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.