Consiliul Local Municipal Lugoj este mai “şchiop” cu un membru

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News


“Miriapodului” CLM Lugoj, mai dăunăzi, i-a fost amputat un membru. În urma ordinului emis de către prefectul judeţului Timiş, activitatea de consilier a lui Feodor Maşniţă (PMP) a luat sfârşit în urma retragerii sprijinului politic din partea PMP, partid a cărui doctrină Maşniţă a îmbrăţişat-o de la începutul carierei sale politice, nu de azi, de ieri, ci de alaltăieri, fără nicio ezitare, pentru fluierături în biserică (Dumnezeu să-l ierte, pentru că tovarăşii săi de partid nu au putut să o facă!), fluierături care au pătat imaculata imagine a acestui preacurat partid.

Păcat, mare păcat!, deoarece activitatea prin care acesta s-a afirmat, aceea de a ridica mâna, sau nu, în funcţie de direcţia bătăii vântului, de acum înainte nu va mai putea să o desfăşoare. Acest ordin ar fi trebuit să fie aplicat în şedinţa ordinară a consiliului local care a avut loc joi, 27 aprilie 2017.

Cu toată intervenţia energică a lui Marian Costea, preşedintele PMP Lugoj, care a declarat că s-a ajuns la această situaţie după ce Maşniţă a fost implicat în mai multe scandaluri (e vorba de fluierăturile în biserică despre care eu v-am povestit mai înainte) şi a pătat imaginea partidului (dacă nu s-ar fi luat acestă măsură, ar fi trebuit ca denumirea partidului să fie schimbată în Partidul Dalmaţian Popular, lucru de neconceput, oricât de popular s-ar mişca acest partid), majoritatea consilierilor nu au agreat-o. Deci hătărârea a fost condamnată la o lună cu suspendare.

Locul lui Maşniţă urma să fie luat de către blajina Daniela Munteanu, următorul membru pe lista de consilieri ai PMP, doar că aleşii locali lugojeni au decis să nu valideze noul consilier, deoarece Feodor Maşniţă a contestat în instanţă ordinul prefectului. Daniela Munteanu, prezentă la ordinara şedinţă, a rămas surprinsă, uimită, contrariată, mirată, de parcă l-ar fi văzut pe Shakespeare la English Pub, pus la “Colţul de cultură”, consumând o cafea, punându-şi întrebarea nerostită, ce caut eu pe strada aceasta? Sper că va găsi singură răspunsul, după ce va fi validată şi parcurgând mai multe şedinţe. Până atunci îi urez, Daniela, fii bărbată!

Până când Daniela Munteanu-Blajinu va fi validată, Partidul Mișcarea Populară a rămas doar cu un reprezentant, Cristian-Dorinel Cornean, trebuind să “zboare” într-o singură aripă. A, nu ştiţi cum zboară o pasăre cu o sigură aripă? Vă spun eu! Fâl, pauză, fâl, pauză, fâl…

Mircea ANGHEL

Despre admin 6446 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.