Consilierii lugojeni se întrunesc în ședință ordinară, pentru a aproba proiectele inițiate de primar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Joi, 31 august 2017, de la orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj se va desfăşura şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Lugoj.
Pe ordinea de zi a şedinţei sunt înscrise următoarele:

I. Proiecte de hotărâri privind:

  1. Modificarea articolului 2 din HCL nr. 67 din 27.04.2017 privind aprobarea criteriilor și a metodologiei de încadrare a terenurilor situate în intravilanul Municipiului Lugoj, în categoria terenurilor neîngrijite, în vederea majorării impozitului pentru aceste terenuri. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  2. Aprobarea menţinerii liniei de credit contractată de către S.C. ” Salprest” S.A. de la Alpha Bank România – Agenţia Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  3. Numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. “SALPREST ” S.A. Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  4. Numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. “MERIDIAN 22” S.A. Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  5. Aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali pentru copiii care frecventează creşele din subordinea Direcţiei de asistenţă socială comunitară în anul şcolar 2017 – 2018. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  6. Aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Serviciului social “Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți ” localitatea Măguri, municipiul Lugoj din cadrul Direcției de asistență socială comunitară Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  7. Conferirea titlului de „Cetățean de onoare” al municipiului Lugoj mezzosopranei Aura Twarowska. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  8. Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Muzeului de istorie și etnografie din subordinea Consiliului Local al Municipiului Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

II. Probleme ale Comisiilor de specialitate.

III. Diverse.

AL PRESS

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.