Consilierii lugojeni se întrunesc în ședință ordinară, pentru a aproba proiectele inițiate de primar

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Joi, 31 august 2017, de la orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj se va desfăşura şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Lugoj.
Pe ordinea de zi a şedinţei sunt înscrise următoarele:

I. Proiecte de hotărâri privind:

  1. Modificarea articolului 2 din HCL nr. 67 din 27.04.2017 privind aprobarea criteriilor și a metodologiei de încadrare a terenurilor situate în intravilanul Municipiului Lugoj, în categoria terenurilor neîngrijite, în vederea majorării impozitului pentru aceste terenuri. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  2. Aprobarea menţinerii liniei de credit contractată de către S.C. ” Salprest” S.A. de la Alpha Bank România – Agenţia Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  3. Numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. “SALPREST ” S.A. Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  4. Numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. “MERIDIAN 22” S.A. Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  5. Aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali pentru copiii care frecventează creşele din subordinea Direcţiei de asistenţă socială comunitară în anul şcolar 2017 – 2018. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  6. Aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Serviciului social “Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți ” localitatea Măguri, municipiul Lugoj din cadrul Direcției de asistență socială comunitară Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  7. Conferirea titlului de „Cetățean de onoare” al municipiului Lugoj mezzosopranei Aura Twarowska. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  8. Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Muzeului de istorie și etnografie din subordinea Consiliului Local al Municipiului Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

II. Probleme ale Comisiilor de specialitate.

III. Diverse.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.