Conducta care transportă vodcă din Ucraina în Republica Moldova

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O conductă ilegală a fost descoperită întâmplător, în timpul unei patrule, de poliţiştii de frontieră ucraineni în regiunea Odesa. Autorităţile au început verificările și ancheta.

Aşa au aflat că această conductă, cu o lungime impresionantă, de mai bine de 300 de metri, era folosită pentru a trasporta… nu petrol sau gaze, ci vodcă, din Ucraina în Republica Moldova.

Descoperirea a fost făcută la nord de orașul Odesa, în regiunea de frontieră cea mai apropiată de Tiraspol. Țeava avea o lungime de 300 de metri și era îngropată în pământ. Se termina în casa unui ucrainean de 32 de ani din Podilsk, oraș din regiunea Odesa.

Acolo, grănicerii au găsit mai multe bidoane în care era alcool de contrabandă, venit din regiunea transnistreană. Forțele de ordine ucrainene au distrus conducta și l-au arestat pe bărbat.

Acelasi lucru se întampla și în epoca sovietică, atunci când celebra băutură preferată a ruşilor era împărţită astfel în ţările vecine. Cert este ca fotografiile şi filmarea au ajuns deja virale pe internet.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.