Concertul extraordinar și Târgul de Crăciun al Școlii Gimnaziale de Muzică “Filaret Barbu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale de Muzică “Filaret Barbu” organizează, în premieră, un concert vocal-instrumental extraordinar, urmat de un târg de Crăciun. Acest eveniment va avea loc miercuri, 13 decembrie a.c., începând cu ora 18, în foaierul Universității Europene Drăgan.

Concertul vocal-instrumental va fi oferit de către mai micii și iscusiții muzicieni ai școlii, cei mai buni dintre aceia care au obținut, de-a lungul anilor, premii la nivel județean, interjudețean și național. Acesta va cuprinde o paletă variată de genuri muzicale, pe gustul tuturor ascultătorilor, începând cu repertoriu clasic și ajungând până la tradiționalele colinde, astfel încât să se încadreze în specificul Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului.

Componenta muzicală vă va impresiona prin diversitate instrumentală, piesele fiind interpretate la majoritatea instrumentelor care se studiază în cadrul școlii noastre: pian, vioară, chitară, clarinet, trompetă și flaut. De asemenea, veți avea ocazia să audiați și Corul Armonii al școlii noastre, premiat în cadrul tuturor competițiilor de specialitate, care v-a pregătit piese cu totul deosebite, special pentru acest moment aniversar.

Târgul de Crăciun își va deschide porțile după momentul muzical, punându-vă la încercare papilele gustative, întrucât vă vor fi pregătite tot soiul de deserturi, dar așteptându-vă și cu alte surprize, pregătite special de către aceiași copii minunați.

Haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le prilejul – micilor, însă talentaților noștri artiști – de a ne face martori la unul dintre cele mai frumoase momente din cariera lor muzicală!

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Intrarea este liberă!

Călin POPEȚ

 

 

 

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.